Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


REIKI KEZELÉSEK

 A kezelés minden esetben  auraharmonizálással, csakratisztítással energiapályák harmonizálásával kezdődik. Ezután elvégezzük a megfelelő kezelést ami ruhában és masszázságyon történik.images.jpg A Reiki kezelést követően a vendég könnyednek,energikusnak érzi magát. 
A kezelések segítségével az akut fájdalmak is enyhíthetőek és megszüntethetők, az ehhez szükséges területi kezelés időtartama kb.25 perc.A kezelés alatt a Reiki hatására a kezelt ellazul, érezhet melegséget, bizsergést, akár el is aludhat. Azonban előfordulhat, hogy fájdalmat, szorítást érez, olykor rátör a nevetés vagy a sírás. Ezek a lelki szinten lerakódott blokkok tisztulási tünetei, a kezelés végére megszűnnek, utána könnyebb lesz.A Reiki kezelés végét igény szerint beszélgetéssel zárjuk. 
Már az első kezelésnél enyhülnek a fizikai illetve a lelki fájdalmak.


A Reiki nem vallás. Világnézetre való tekintet nélkül működik. Feltétele azonban, hogy aki az energiát kéri, az nyitott legyen a befogadásra.

Első kezelésnél javasolt a teljes testkezelés melynek időtartama kb. 1,5 óra.Reiki kezeléseket ingyen is szoktunk tartani,erről E-Mailben kérjen tájékoztatást.