Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZELLEMEK

 Szellemek rovatunk nem a szkeptikus közönség vitafórumának készült,ezen az oldalon nem megvitatjuk a szellemek létezését,jelenlétét hanem azoknak az embereknek készült akik akár személyes tapasztalataikból tudják,hogy a szellemek itt vannak velünk egy ég alatt. Azoknak az embereknek nyújtunk ezzel az oldallal segítséget akiknek természetfeletti tapaszatlásaik vannak de kérdéseik sokaságára nincs válasz, illetve azoknak akiknek még nincsen tapasztalásuk de FONTOS esetekben válaszokat szeretnének a túlvilágról. Megemlítenénk mégegyszer azt, hogy FONTOS, mert a szellemvilágot csak poénból vagy épp unaloműzésből NEM HÁBORGATJUK.

A világhálón rengeteg információt be lehet gyűjteni a szellemvilágról. Szellemfajtákról,szellemsztorikról,szelleműzés illetve idézés, és még sorolhatnánk. Mindenféle információt összegyűjthetünk  a túlvilágról de szellem rovatunk a ténylegesen érdeklődő embereknek készült. Elérhetőségeinken elmondhatják tapasztalásikat, segítséget kérhetnek szellemlények bemérésére,szellemek átsegítését kérhetik a túlvilágra,kérdéseket tehetnek fel a témával kapcsolatban. Szkeptikus hangvételű üzenetekkel egész egyszerűen nem foglalkozunk, IP címük letiltásra kerülnek. Mindazonáltal fogva, hogy hivatásunkra szánt időnk 100%-át valós problémamegoldásokkal és segítségnyújtással töltjük.

Amennyiben Önnek valós problémája illetve kérdése van a természetfeletti dolgokkal kapcsolatban és segítséget,tanácsot,útmutatást szeretne, vegye fel a kapcsolatot oldalunkom található elérhetőségeinken.

Jelek lehetnek:Levertnek,fáradtnak,kimerültnek érzi magát, úgy érzi több életterületen is csődöt mond,semmi sem jön össze,nyomasztja valami de behatárolni azt nem tudja,erős levertség van Önön úrrá ,tetterő hiánya szinte állandósult.